0
am

Բլոգ

Տնական չիզբուրգերի բաղադրատոմս
Տնական չիզբուրգերի բաղադրատոմս
Տնական չիզբուրգերի բաղադրատոմս

Տնական չիզբուրգերի բաղադրատոմս

Շատերը սիրում և հաճախ գնում են բուրգեր, չիզբուրգեր սրճարաններից, բայց դուք կարող եք դրանք պատրաստել նաև տանը՝ լինելով վստահ, որ բոլոր բաղադրիչները որակյալ են։ Իսկ փորձված բաղադրատոմսի հարցում կօգնի Թամարա բլոգը։ կարկանդակներ և պատրաստել մնացած բաղադրիչները՝ լոլիկ, մարինացված վարունգ, սոխ և չեդդեր պանիր։ Սոուսի համար վերցնենք կետչուպ և հատիկավոր մանանեխ. սա մսի կատարյալ հավելումն է:

Բաղադրիչներ (2 չափաբաժնի համար)՝

Բուրգերի հաց - 2 հատ

Թամարա ֆուդի տավարի կոտլետներ- 2 հատ

Լոլիկ - 1 հատ

Մարինացված վարունգ - 2 հատ

Կարմիր սոխ - 1 միջին չափի

Չեդդեր պանիր - 4 հատ

Հազարի տերևներ - 2 հատ

Կետչուպ - 4 ճ.գ. գդալ

Հատիկավոր մանանեխ - 1 թեյի գդալ

Աղ - 0,25 թեյի գդալ (ըստ ճաշակի)

Աղացած սև պղպեղ - դանակի ծայրին (ըստ ճաշակի)



Պատրաստման եղանակը



Նախ պատրաստում ենք տավարի կոտլետները։ Թամարա ֆուդի կոտլետները հավելումների, համեմունքների կարիք չունեն, սակայն կարող եք ավելացնել աղ կամ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։


Կետչուպի մեջ ավելացրեք մանանեխի սերմերը, մանրամասն խառնեք, և վերջ՝ սուսը պատրաստ է։ Լվացեք և չորացրեք սոխը և լոլիկը։ Լոլիկը շրջանաձև կտրատեք, սոխը օղակներով կտրատեք և առանձնացրեք։ Կտրատեք նաև մարինացված վարունգը։ Կախված չափերից՝ ընտրեք կտրատելու օպտիմալ ձևը։ Բացեք չեդդեր պանրի կտորները: Լվացեք հազարի տերևները և չորացրեք:


Բուրգերի բլիթները կիսով չափ կտրատեք և մի քանի րոպե չորացրեք թավայի մեջ՝ մինչև ոսկե-դարչնագույն դառնա:


Ազատված տապակը թեթև յուղով քսել, կոտլետները դնել և տապակել 3-6 րոպե յուրաքանչյուր կողմից (կախված կրակի ուժգնությունից)։ Նրբորեն ծակեք կոտլետը, ստուգեք պատրաստ լինելը․ հյութը պետք է լինի թափանցիկ, իսկ միսը չպետք է կարմիր լինի։


Բաղադրատոմսի լուսանկար. Տնական չիզբուրգեր տավարի աղացած կարկանդակով - քայլ #12

Սկսեք ձևավորել բուրգերը, շարեք սոխի օղակները։ Ապա լցրեք կետչուպի և մանանեխի սոուսի 1/4 մասը։ Սոուսի վրա շարեք տաք կոտլետներ։ Յուրաքանչյուր կոտլետի վրա՝ 2 հատ պանիր շարեք (տաքության ազդեցությամբ կհալվի)։ Վերևում դրեք թթու վարունգ, իսկ վարունգի վրա՝ լոլիկի շրջանակներ։ Ավելացրեք հազարի տերևներն ու մնացած սոուսը։ Ծածկեք ամեն ինչ բուլկիների երկրորդ կեսերով։


Պատրաստի բուրգերը կարող եք ամրացնել շամփուրով։ Եվ վերջ, ամենահամեղ տնական չիզբուրգերները պատրաստ են։ Կատարյալ տարբերակ է ընկերական հավաքույթների համար։ Մաղթում ենք բարի ախորժակ և հաճելի օր։


Շարունակեք հետևել Թամարայի բլոգին, ինչպես նաև ընթերցեք բլոգը։